Hirdetés

A Super Smash Bros. Ultimate következő harcosa a Minecraft főszereplője lesz

|

Steve, a pixeles ember csákánnyal jelent meg a harctéren és kockákat kezdett rakosgatni.

Hirdetés

A Super Smash. Bros Ultimate rendezője, Masahiro Sakurai tegnap felbukkant egy rövid prezentáción, ahol a játék jövője volt a téma. Mint kiderült, a következő DLC főszereplője nem más, mint a Minecraft pixeles poszterfiúja, Steve. A karakter mellett Alex, Zombie és Enderman is felbukkannak majd, de ezzel még nem ér véget az újdonságok listája.

A Minecraft DLC-ben lesz 7 háttérzene (mindet a Minecraft inspirálta) és egy teljesen új harci aréna, amit a Minecraft világából emeltek át. 

Hirdetés

A bemutató trailer ezeket, és Steve képességeit is mozgás közben tálalja:

Daniel 'Kappische' Kaplan, a Mojang korábbi munkatársa egy tweetben elmondta, hogy legalább öt éve kezdődtek a tárgyalások arról, hogy a Minecraft főhősét bedobják a Super Smash karakterek közé. Sakurai ugyan nem tudta megmondani, hogy pontosan mikor kezdtek dolgozni rajta, de a döntésre pontosan emlékszik:

"Valaki a Nintendótól egyszer megkérdezte, hogy valahogy bele tudnám-e csempészni a Minecraftot a Super Smash Bros. Ultimate-be. Mintha ez olyan könnyű volna... Gondolom azt hiszik, hogy varázslattal történik az ilyesmi. Nem tudják, hogy milyen játék a Minecraft? A mágia, ami ahhoz kellene, hogy ez működjön ebben a játékban....ez lehetetlen. Szóval kénytelen voltam egyenesen kimondani: igen, meg tudom csinálni!"

A rajongók már évek óta pletykálták, hogy valami készül, és végül igazuk lett. Megjelenési dátumunk még nincs, de a hétvégén valószínűleg az is kiderül majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)