Hirdetés

A Superfuse olyan, mintha a Diablo és a The Boys keveréke lenne

|

A Raw Fury akció-szerepjátékában űrbéli rendfenntartók vagyunk megkérdőjelezhető moralitással.

Hirdetés

A Raw Fury sok tekintetben hasonlít a Devolver Digitalhoz: számos indie csodát karoln fel, amik kis költségvetésből is meg tudják hódítani a játékosok szívét valamilyen extrának köszönhetően. A kiadó korábban olyan projekteknek szavazott meg bizalmat, mint a Kingdom Two Crowns, a Night Call, a Call of the Sea, a Backbone és a Sable, most pedig bemutatkozott a legújabb mentoráltjuk a Superfuse képében, amelyen a holland fejlesztőcsapat, a Kabounce-ról ismert Stitch Heads Entertainment dolgozik. 

Hirdetés

A Superfuse egy különleges akció-szerepjáték lesz, amely játékmenetét tekintve a Diablóból, sztoriját nézve pedig a The Boys című Amazon-sorozatból és az adaptáció alapjául szolgáló képregényekből merített ihletet. A játékosok lényegében szupererős űrzsarukat, úgynevezett Enforcereket irányíthatnak, akik látszólag a korrupcióval és az űrszörnyekkel veszik fel a harcot, és távol áll tőlük a finomkodás. A Superfuse egyedül, offline és multiban is játszható kampányt, véletlenszerűen generált pályákat, dinamikus képességfákat és karakterosztályokat, valamint rengeteg lootot kínál, de a hangulata is ígéretes. 

A Superfuse egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal és platformlistával, de a fejlesztők tervei szerint még idén elrajtol a Steamen korai hozzáféréssel. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)