Hirdetés

A Surgeon Simulator 2 még őrültebb pillanatokat ígér

|

A Surgeon Simulator második része többnek ígérkezik egy egyszerű folytatásnál.

Hirdetés

A Bossa Studios a tavaly decemberi The Game Awardson ejtette meg a Surgeon Simulator 2 bejelentését egy nem túl sokat mutató trailerrel, azonban két dolog már abból is világossá vált: az egyik, hogy továbbra sem lesz véresen komoly vagy realisztikus a beavatkozások végrehajtása, a másik pedig az, hogy talán lehetőség lesz négyfős kooperatív műtéti mókára is.

Hirdetés

A Surgeon Simulator 2 ismertetését a PC Gaming Show alkalmával folytatta a fejlesztőcsapat, és nem is akárhogyan! Most először láthattuk mozgásban a játékmenetet, a készítők pedig puzzle-alapú gameplay-t ígérnek, amelyet akár négy fő is élvezhet majd. A játék ráadásul a Bossa Labs Creation Mode-dal együtt érkezik, amely ugyanazt az eszközkészletet adja majd a játékosok kezébe, amivel a Bossa munkatársai elkészítették a folytatást. 

A Surgeon Simulator 2 megjelenése augusztusban várható PC-re, az Epic Games Store-on keresztül. Az előrendelők részt vehetnek a zárt bétában, valamint kapnak ideiglenesen exkluzív kozmetikai cuccokat is, mint a "Mad Scientist" szett. Lesz Season Pass is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)