Hirdetés

A System of a Down énekese is csatlakozik a Metal: Hellsinger előadóihoz

|

A pokoli lövöldében nagyon fontos szerepet játszik majd a zene, így a 2000-es években felnőtt gamerek egyik kedvencét is beszervezték.

Hirdetés

A Metal: Hellsinger egy DOOM inspirálta lövölde, ami a puskaporos darálást pörgős dallamokkal dobja fel. A játékos ritmusra fogja kitakarítani a poklok bugyrait, és ha fenntartja a mészárlás ütemét, akkor egyre nagyobb kombókat szedhet össze, egyre durvább dallamokat hallhat a háttérben.

Minden pályának meglesz a maga zenéje, a soundtrackhez pedig olyan előadók tesznek hozzá egy-egy számot, mint a Trivium Matt Heafyje vagy az Arch Enemy Alissa White-Gluza. A felhozatalhoz most egy régi kedvencünk is csatlakozott: a System of a Down énekese, Serj Tankian egy új számmal, a No Tomorrowval jelentkezett.

Hirdetés

A lenti videónak köszönhetően egy darabkát már most meghallgathattok belőle:

A Metal: Hellsinger még nem kapott megjelenési dátumot, de a jelenlegi tervek szerint még idén elérkezhet PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)