Hirdetés

A száguldozás szerelmeseinek szól az Xbox Game Pass új tagja

|

A szolgáltatás ismét egy olyan címmel bővült, amiért a Game Pass már önmagában megérné az előfizetési díját.

Hirdetés

Az autós játékok kedvelőinek nagy nap lesz a mai, köszönhetően annak, hogy az Xbox Game Pass a Forza Motorsport 7-tel bővült. A játékot most már az előfizetési díj fejében élvezhetjük mind PC-n, mind Xbox One-on. Ha eddig nem volt alkalmatok kipróbálni, de már befizettétek a tagsági díjat, akkor mindenképpen tegyetek vele egy próbakört.

Hirdetés

A Forza 7 már a megjelenésekor is egy nagyon szórakoztató autóversenyes cím volt, de azóta a játék rengeteget bővült, és még a rettegve gyűlölt loot ládák is kikerültek belőle. Az autós száguldozás kifejezetten élvezetes lesz az Xbox Series X és S gépeken is, ahol a hajmeresztő sebességet a töltési idők sem fogják lelassítani.

Az Xbox Game Pass egy elképesztően jó üzlet, amivel az egyetlen problémánk, hogy nincs időnk kihasználni. Azért ti nézzetek körül a kínálatban, játsszatok sokat helyettünk is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)