Hirdetés

A Szellemirtók filmsorozat sztárja megerősítette, hogy készül egy új Ghostbusters játék

|

A Winston Zeddemore-t megformáló Ernie Hudson azt is elárulta, hogy szerepelni fog benne.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy a világ egyik legismertebb márkájáról van szó, nem dúskálunk Ghostbusters játékokban, ráadásul az adaptációk zömére még azt is barokkos túlzás lenne rásütni, hogy a filmek által inspirált játékok egyébként is lesajnált kategóriáján belül megütnének egy elfogadható szintet. Az utolsó, valóban értékelhető alkotás a témában a 2009-ben született, majd tíz évre rá újrakeverve ismét kiadott Ghostbusters: The Video Game volt.

Szerencsére a totális mellényúlásnak bizonyult csajos rebootot zárójelbe rakó Szellemirtók - Az örökség lényegesen kedvezőbb fogadtatásra lelt, és ez jó alapot teremt arra, hogy újra interaktív formában élhessük át a szellemvadászatot. Persze-persze alternatívaként adott a kiváló Luigi's Mansion széria, vagy éppen a korai hozzáféréses Phasmophobia, de az ember mégis csak a szellemirtókat tárcsázná legszívesebben.

Hirdetés

Még októberben röppen fel a hír, hogy készül egy új Ghostbusters játék, és miután ezt nem egy szivárogtató szellőztette meg, hanem az alapvetően énekesként, dalszerzőként és producerként ismert Rapael Saadiq kotyogta el, aki emellett az IllFonic fejlesztőstúdió társalapítója, nincs okunk kételkedni a projekt valódiságában.

Erre az értesülésre tett rá a minap még egy lapáttal Ernie Hudson, aki a Celebrity Fan Fest vendégeként mesélt arról, hogy a közelmúltban megkeresték a szóban forgó játékkal kapcsolatban, és már zajlanak a felvételek előkészületei.

"Nemrég kaptam egy e-mailt, mert csinálunk még egy videojátékot. Most készülnek elő a felvételekhez, de nem tudom, ki lesz még benne. Én igen, és azt hiszem Dan Aykroyd is, de nem vagyok benne biztos, hogy Bill Murray is csatlakozik."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hudson félig-meddig tréfálkozva megjegyezte, hogy adott pár inputot a játékbeli karakterének prototípusait illetően, de a fejlesztőcsapatnak nehézséget okoz a színész arca.

"Olyan furcsa, hogy Bill Murray-vel, Dan Aykroyddal és Harold Ramissal meg tudják oldani, hogy úgy nézzenek ki, mint a valóságban, de az én karakterem folyton olyan lesz, mint Eddie Murphy vagy  valaki más."

Arról, hogy mikor jöhet a játék, miként illeszkedik a franchise-ba, vagy hogy egyáltalán milyen műfaj képviselője, egyelőre Dr. Winston Zeddemore megformálója sem tudott részleteket elárulni. Csupán annyit, hogy garantáltan el fog készülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)