Hirdetés

A szivárgásvonaton nincsen fék: újabb The Last of Us Part I videó került ki

|

Kérdés persze, hogy egy eredetileg 2013-ban megjelent játék esetében beszélhetünk-e egyáltalán spoilerekről.

Hirdetés

Hiába próbálkozik a Naughty Dog útját állni a különböző szivárgásoknak a The Last of Us Part I kapcsán, egyre több anyag kerül ki az internetre az alapoktól újjáépített remake-ből. Most is pontosan ez történt, ráadásul egy elég fontos jelenetet osztottak meg a szivárogtatók. 

Nyilván lassan már 10 éve annak, hogy PlayStation 3-ra 2013-ban megjelent az első rész alapkiadása (egy évre rá pedig ugyebár már érkezett is a PS4-es ráncfelvarrás), így itt elsősorban nem is az a baj, hogy hatalmas csavarokat idő előtt ellőnek a renitens huligánok, azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a Naughty Dog rengeteget dolgozik az új verzión, és érthető módon azt szeretnék, hogy a remake minden pillanatát a lehető legjobb minőségben, játék közben lássanak meg a rajongók.

Hirdetés

Akit viszont mindezek hidegen hagynak, és csak rá akar gyorsan kukkantani az Imguron közzétett videóra, az a linkre kattintva megtehet - mi nem fogunk ítélkezni. 

A The Last of Us Part I egészen pontosan 2022. szeptember másodikán fog megjelenni PS5-re, valamikor a közeljövőben pedig a jó öreg PC-kre is ellátogat. Az utóbbi platform játékosainak különösen fontos lehet ez a megjelenés, hiszen ezidáig ők teljesen kimaradtak a játéktörténelem egyik legemlékezetesebb kalandjából. Most pótolhatják azt. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)