Hirdetés

A sztori hátteréről mesél a God of War Ragnarök új videója

|

A Sony Santa Monica elmondott pár érdekességet az új God of War fejlesztésének hátteréről.

Hirdetés

Játékosok milliói várják izgatottan, hogy megérkezzen a God of War Ragnarök, és ez teljesen érthető, elvégre a 2018-ban megjelent előző rész valószínűleg több év játéka díjat nyert, mint ahány szál szakállszőre van Kratosnak. Az idén tapasztalt csúszáshullám miatt már biztosan nem kell aggódnia senkinek, a PlayStation idei legfontosabb címe már aranylemezre került (mi pedig megkaptuk a sajtópéldányt, november 3-án mondhatjuk el, mit gondolunk a kalandról).

Sokan nem is akarnak ennél többet tudni a játékról, hiszen maga a név elég, mindazonáltal a Sony Santa Monica egy videósorozat keretében szeretne többet is mesélni a God of War Ragnarökről azoknak, akik kíváncsiak a fejlesztés hátterére, a játékkal kapcsolatos érdekességekre. 

Hirdetés

Grace Orlady, a Sony Santa Monica vezető közösségi menedzsere azt ígéri, hogy a Behind the Scenes anyagok mind a kilenc birodalomba elvisznek majd minket, Midgardtól egészen Asgardig. Nem csak a Ragnarök megalkotásának több éves munkájába nyerhetünk így betekintést, hanem abba is, hogy kik dolgoztak rajta. A következő kilenc hét során minden kedden kapunk egy új epizódot, ami a játék egy-egy aspektusára koncentrál, a legelső videó a történet megformálására összpontosít. 

"Az első epizód a történethez hasonlóan Midgardban kezdődik, ahol megvitatjuk a legutóbbi játék kulcsfontosságú sztorielemeit, amelyek a God of War Ragnarökben ismét szerepet kapnak, valamint azt, hogy a csapatunk hogyan állt hozzá egy olyan folytatáshoz, amely lezárja az északi saga történetét."

A videóból az is kiderül, hogy a God of War Ragnarök felvételei olyan sokáig tartottak, hogy az Atreust megszólaltató színész, Sunny Suljic hangja drámaian megváltozott, így a fejlesztőcsapatnak eszközölnie kellett néhány változtatást, ami egy egyedülálló kihívás elé állította őket. 

A God of War Ragnarök november 9-én jelenik meg PS4-re és PS5-re, de ezt úgyis jól tudjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)