Hirdetés

A Take-Two elnöke szerint a Microsoft szépen fog indulni az újgenerációs versenyben

|

A jelenlegi konzolgenerációban elhasaltak, és ez láthatóan sok szempontból kijózanította a Microsoft csapatát. Strauss Zelnick szerint ez az előnyükre fog válni.

Hirdetés

Nincs mit szépíteni: ha szigorúan csak az eladási számokat nézzük, akkor láthatjuk, hogy a PlayStation 4 súlyosan lekörözte az Xbox One-t. Előbbi 113 millió példányban kelt el, utóbbi becslések szerint 48 millió érdeklődőt volt képes vonzani. Ezt a harcot a Sony nyerte, de a Take-Two elnöke szerint ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a következő generáció is ilyen éles eltérést hoz majd.

Hirdetés

Elmondása szerint a Microsoft nagyon keményen dolgozik azon, hogy elkerülje az Xbox One buktatóit, és úgy gondolja, hogy a zöld csapat ezúttal nagyon jó úton halad.

"Jelenleg nekem úgy tűnik, hogy mindketten nagyon agresszívan kezelik ezt az indulást. Mindig örömmel dolgoztunk mindkét csapattal, és az lenne az ideális, ha mindketten nagyon sikeresek lennének. Ugyanakkor vannak a világnak olyan részei, ahol a Sony nagy előnyt élvezhetett. A Microsoft nagyon keményen dolgozik azon, hogy ez ne ismétlődjön meg. Ez egy nagy kihívás lesz Ázsiában, ott a Sony az úr. Ettől függetlenül, ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy a Microsoft nagyon sikeres lesz ebben a körben."

Az Xbox Series X és az Xbox Series S konzolok 2020. november 10-én fognak megjelenni 184 990 forintos és 113 990 forintos árakon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)