Hirdetés

A Tales of... játékokat fejlesztő csapat is új címmel készül az Xbox Series X-re

|

A Bandai Namco megmutatta a Scarlet Nexus legelső trailerét.

Hirdetés

Bár a Scarlet Nexus egy új franchise-t szeretne elindítani, a fejlesztők nem éppen most kezdték a szakmát, hiszen a Tales of... szérián dolgozó csapat készíti, akik olyan játékokat készítettek, mint a Tales of Vesperia, a Tales of Graces F vagy éppen a Tales of Xillia. 

Hirdetés

A Scarlet Nexus történetében egy Yuito Sumeragi nevű srácot irányítunk, aki a OSF (Other Supression Force) fiatal tagja. Ennek a szervezetnek a célja az úgynevezett Others kiirtása, amely megnevezés fémből, virágokból és húsból álló bizarr mutánsokat takar. Az alábbi trailer elsősorban a játék színes világára összpontosít, megmutatva néhány ilyen szörnyeteget és pár OSF-tagot is, valamint rövid betekintést nyújt a játékmenetbe. 

Egyelőre nem tudni, hogy mikor jön a Scarlet Nexus, de Xbox One-ra és Xbox Series X-re is készül, ráadásul a Smart Delivery funkciónak nála elég csak az egyikre megvenni, hogy mindkettőn játszhassuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)