Hirdetés

A tavalyi év egyik legjobb játékával és sok más újdonsággal bővülhet a PlayStation Plus felhozatala

|

Hamarosan érkezik a februári játékadag a PlayStation Plus Premium és Extra előfizetői számára.

Hirdetés

Mint azt bizonyára minden PlayStation Plus előfizető jól tudja, jelen pillanatban négy játékot tölthet le további költségek nélkül, függetlenül attól, mennyit fizet a szolgáltatásért. Az Evil Dead: The Game, az OlliOlli World, a Destiny 2: Beyond Light és a Mafia: Definitive Edition az Essential, az Extra és a Premium előfizetőknek egyaránt jár, de az utóbbi két szintet választók a folyamatosan bővülő, állandó játékkínálatból is válogathatnak.

Ebbe kerülhet be hamarosan, egész pontosan február 21-én számos izgalmas újdonság, mint arról a PS Plusos szivárgások terén mindig megbízható Billbil-kun hírt adott a francia Dealabs oldalán.

Hirdetés

Állítása szerint a kínálatba bekerülő játékok egyike lesz az egy évvel ezelőtt megjelent Horizon Forbidden West, amit majd a Scarlet Nexus, a Resident Evil 7 és a Borderlands 3 fog kísérni. Egyebekre is lehet számítani, de ezek leleplezése megmarad a Sony feladata.

Tényként még ne kezeljétek, de kezdjetek helyet csinálni, ha a fentiek bármelyike felkeltette érdeklődéseteket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)