Hirdetés

A taxisok után már autókereskedők is megjelentek a Call of Duty: Warzone 2.0-ban

|

Lassan role play szervereket kell indítani az Activision nemrég elrajtolt battle royale játékban.

Hirdetés

Nem meglepő módon hatalmas népszerűségnek örvend a Call of Duty: Warzone 2.0, hiszen a játék elképesztően jól van optimalizálva, remekül néz ki, élvezetes vele játszani és most az erőviszonyok kiegyensúlyozásával sincs gond. Ezek fényében nem csoda, hogy vannak, akik szinte szó szerint beköltöztek a játékba, és valamilyen állást is elvállaltak, még ha csak önkéntesként is.

A napokban már meséltünk nektek róla, hogy egyesek taxisofőrnek álltak Al Mazrah utcáin, most azonban egy játékos ennél is sokkal tovább ment.

Hirdetés

A Warzone 2.0-ban minden korábbinál fontosabbak a járművek, hiszen a hatalmas térképen másképp lehetetlen hatékonyan közlekedni. Még szerencse, hogy a fejlesztők jóvoltából a túlélők számos opcióból választhatnak. Ezek általában elszórtan találhatók a pályán, egy játékos azonban nyitott egy kereskedést

ahol összegyűjtötte a járműveket, és árusítani kezdte őket.

Abba most nem megyünk bele, hogy ez illegális tevékenység-e, ugyanis nem ismerjük a helyi jogszabályokat, az viszont jól látszik, hogy a lokális voice chat, ami által mindenkit hallhatunk a közelünkben, egészen új lehetőségeket nyit meg a játékban.

@unstoutable I OPENED A DEALERSHIP IN AL’MAZRAH! #warzone #warzoneclips ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

A videóban az unstoutable nevű videós sikeresen becsalogat egy játékost, akinek aztán alapos bemutatót tart az általa éppen árusított vasakról. A szerencsés vásárló nagyon komoly borravalót hagyott, 7500 dollárt fizetett végül egy fehér terepjáróért, valószínűleg azonban az élmény neki is megérte a felárat, nem csak a kereskedőnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)