Hirdetés

A Team 17 háborús játékában gerillaharc vár ránk a frontvonalak mögött

|

Az Absolutely Games hangulatosnak ígérkező játékában a normandiai partraszállást kell előkészítenünk az árnyékban tevékenykedve.

Hirdetés

A Hell Let Loose képében a Team 17 felkarolt már egy izgalmas második világháborús lövöldét, pár napja pedig felvezették a következő ilyen projektjük bejelentését is. A Classified: France 44 névre keresztelt játék azonban FPS lesz, hanem egy körökre osztott taktikai játék, amelyben nem az a célunk, hogy nekirontsunk az ellenségnek, hanem az, hogy hátbatámadjuk, meggyengítsük. 

Az Absolutely Games fejlesztését a Jedburgh-hadművelet ihlette, amelynek keretében a szövetséges erőkből álló csapatokat a megszállt Franciaországban, Hollandiában és Belgiumban dobtak le, és az volt a céljuk, hogy szabotázzsal, gerillaháborúval segítsék a szövetségeseket és a helyi ellenállást. 

Hirdetés

A normandiai partraszállást megelőző hetek és hónapok történéseibe elkalauzoló játék azt ígéri, hogy felrázza a körökre osztott taktikai műfaj bevett játékmechanikáit, a csapat többek között sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a lopakodásra, a továbbfejlesztett overwatch képességre, valamint egy morál-alapú harcrendszerre, amelynek köszönhetően minden lövés számítani fog.

Egy egyedi csapatot vezethetünk majd (amelynek tagjai saját képességekkel, személyiséggel és nézetekkel rendelkeznek) egy nem lineáris és nagymértékben újrajátszható kampányban, amely során meg kell szereznünk a különböző politikai frakciók bizalmát, menedzselnünk kell a csapatot, szembe kell néznünk a dilemmákkal és fel kell állítanunk egy olyan ellenállsát, amely lehetővé teszi vagy meghiúsítja a normandiai partraszállást. Az izgalmak azonban a kampány befejeztével vagy újrajátszásával sem érnek véget, ugyanis kapunk egy küldetésszerkesztőt is, amivel saját missziókat készíthet a közösség és oszthat meg egymással. Ilyen lesz a Classified: France '44 hangulata:

A veterán fejlesztők által alapított Absolutely Games játéka valamikor 2023-ban fog megjelenni PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, lesznek majd DLC-k is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)