Hirdetés

A Team Fortress 2 szinkronszínésze is a Valve-nek könyörög segítségért

|

A botok megszállták a játékot, ami ellehetetlenítette annak élvezetét a hús-vér játékosok számára. A közösség egyre erősebben próbál intézkedést kicsikarni a fejlesztőkből.

Hirdetés

A Team Fortress 2 tartalmi támogatását a Valve gyakorlatilag teljesen feladta, ami alapvetően érthető egy 15 éves többjátékos lövöldénél. A probléma az, hogy a cég minden szempontból levette a kezét az FPS-ről, ez pedig pokollá változtatta az élményt a játék mellett továbbra is kitartó rajongók számára.

A szervereket és a lobbikat gyakorlatilag megszállták a botok, amik egy pillanat alatt leszednek minden szerencsétlen embert, aki csak játszogatna pár órácskát. Az aktív közösségi szervereken nyilván jobb a helyzet, de ettől még nem lesz boldogabb, aki a TF2 többi részére téved.

Hirdetés

A közösség számos tagja kezdett videókkal és közösségi posztokkal kampányolni a Valve-nél, de a cég úgy tesz, mintha nem látná ezeket. Most Robin Atkin Downes, a Medic karakter szinkronhangja is beszállt a buliba. A színész továbbította a közösség sirámait a fejlesztők felé Twitter- posztokkal és sok minden egyébbel együtt. Igyekszik segíteni, ahogy tud.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Meglátjuk, hogy ennek lesz-e bármi hatása, de mi reménykedünk. Én személy szerint évente legalább kétszer-háromszor előveszem a TF2-t egy-egy hétre, de a mostani helyzetben már nekem sincs kedvem agyonlövetni magam egy tűpontosan célzó sniper bottal. Ó magasságos Gaben, nézz le ránk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)