Hirdetés

A Team Ninja nem új Nioh játékot hozott az Xbox bemutatóra

|

Hangulatos trailerrel mutatkozott be a Team Ninja új játéka, a Wo Long Fallen Dynasty, ami kicsit talán csalódás a Nioh szerelmeseinek, de ettől még érdekes.

Hirdetés

Aki egy új Nioh játékra számított a Team Ninjától, az nem pont azt kapta az Xbox bemutató keretében, mint amire számított. A távol-keleti stílus megmaradt, de egy új történet, új helyszínt és új időszakot kapunk: a Wo Long Fallen Dynasty egy friss kaland lesz az akciójátékok mestereitől.

Egyelőre csak egy ízelítőt kaptunk a sztori darabjaival, és néhány látványos csatával, de tekintettel a megjelenés közelségére, valószínűleg a részletekkel sem váratnak majd minket sokáig.

A bejelentés szerint ugyanis a Wo Long Fallen Dynasty már valamikor a jövő év elején befuthat majd, és elérhető lesz Xbox konzolokon és PC-ken, de megjelenik PS4-re és PS5-re is. Ahogy minden mást, úgy persze ezt is pörgethetjük majd a megjelenés napján egy Game Pass tagsági birtokában.

Hirdetés

Íme az első kedvcsináló videó:

A Han dinasztia történetének sötét fantasy verzióját egy zsoldos szemén keresztül élhetjük át, miközben vad csatákat kell majd túlélnünk hatalmas szörnyetegek ellen. Minket ezzel már megnyertek. És titeket?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)