Hirdetés

A Team17 felkarolt egy készülő taktikai lövöldét

|

Így talán még simább lesz az út a Ready Or Not megjelenésééig.

Hirdetés

Nagyon sok olyan FPS-sel találkozhattunk már, amelynek ugyan a valóságban gyökereznek az alapjai, de a szórakoztatóbb játékmenet vagy egyéb okok miatt a fejlesztők alaposan eltávolodtak a realisztikus lövöldözéstől.

Ezért is lehet hiánypótló alkotás a Ready Or Not, ami az alapokat tekintve eléggé hasonlít a nagy népszerűségnek örvendő Rainbow Six: Siege-re, ugyanakkor mégis mutathat újat a témát kedvelő játékosoknak.

Hirdetés

A játékban egy különleges alakulat tagjaként kell különféle veszélyes helyzeteket megoldanunk, de a pontos célzás mellett a csapatmunkán is nagy a hangsúly, hiszen a siker érdekében valószínűleg nagyon nem mindegy, hogyan kommunikálunk csapattársainkkal. A rosszarcúak ártalmatlanítása mellett pedig a civilekre is figyelnünk kell, ami nem biztos, hogy könnyű lesz, mivel a realisztikus játékmenet extra kihívásokat jelenthet egy-egy tűzharc során.

Időközben betársult a projektbe kiadóként a Worms széria mögött álló Team17, ez az új partnerség pedig valószínűleg alaposan megkönnyíti az FPS-t fejlesztő VOID Interactive dolgát. Egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg hivatalosan a Ready Or Not, de ha minden jól megy, akkor már idén júniusban elérhető lehet a Steamen korai hozzáférésen keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)