Hirdetés

A Techland szerint a Dying Light 2 fejlesztése teljesen rendben halad

|

Para lenne a Dying Light 2 megjelenés kapcsán? Fejetlenség a vezetőségben? Túlhajszolt, összezavarodott dolgozók? A Techland szerint ez csak netes pletyka, minden frankó.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán járta be az internetet az a lengyel oldalon megjelent interjú, melyben egy a neve elhallgatását kérő Techland alkalmazott arról beszél, hogy komoly gondok vannak a stúdiónál, és teljes káosz a Dying Light 2 fejlesztése. Erre reagálva megszólalt Ola Sondej, a fejlesztőcsapat senior PR menedzsere, aki szerint nem kell aggódnunk a játék megjelenése miatt, nem kell hinni mindennek, amit az interneten olvasunk. Mondjuk mi mást is mondhatna?

Hirdetés

Sondej szerint a lengyel cikk angol fordítása teljesen pontatlan, éppen ezért félrevezető információkat tartalmaz, melyek alapján rosszul ítélhetik meg a stúdiót. Tweetjében arra a pletykára is reagált, hogy a Microsoft felvásárolhatta őket:

"Ha esetleg aggódtatok volna emiatt: a Techlandet nem vásárolta fel egy másik kiadó. Továbbra is egy független stúdió vagyunk, és leszállítjuk a Dying Light 2-t PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re."

A bejegyzésfolyam egy további részében arra is kitért, hogy a játék fejlesztése jó ütemben halad és jó kezekben van, szóval ne aggódjanak a rajongók, mivel érkezik a zombis-parkouros móka. Hogy mikor, azt továbbra sem tudjuk, mivel a januári halasztás óta nem kaptunk újabb dátumot, de feltételezhetően ősszel vethetjük bele magunkat, remélhetőleg majd az új generáción is idővel.

Hogy kinek van igaza, azt majd meglátjuk a végső megjelenési dátum, illetve a kész játék kapcsán, addig is reménykedünk, hogy Sondej mondja a tutit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)