Hirdetés

A Techland tisztázta az 500 órás Dying Light 2 körüli kérdéseket

|

Az is megtudtuk, hogy mennyi időbe telik egy mezei, csak a fő történetszálra koncentráló végigjátszás.

Hirdetés

Vegyes érzéseket váltott ki a rajongókból a Techland azon posztja, melyben 500 órás Dying Light 2: Stay Human végigjátszásról írtak, noha már itt is egyértelmű volt, hogy ennyi időt csak akkor kell belepakolni a játékba, ha minden apró szegletét fel akarjuk fedezni. 

A stúdió mégis úgy érezte, jobb gyorsan konkretizálni a dolgokat, mielőtt esetleg zavar keletkezhetne egyes fejekben. Így született meg az alábbi tweet.

Hirdetés

Ahogy az a Techland friss bejegyzésében is látható, az 500 óra arra az esetre vonatkozik, ha minden gyűjthető mütyürt össze akarunk szedni, teljesen ki szeretnénk pucolni a térképet, és az összes lehetséges befejezést át szeretnénk élni.

Abban az esetben, ha "csak" a fő- és mellékküldetésekre koncentrálunk, 80 óra is elég lesz, ha pedig kizárólag a fő történetszálat göngyölítjük fel, akkor mindösszesen 20 óra után pár pörögni is fog a Dying Light 2 stáblistája.

A Dying Light 2: Stay Human 2022. február 4-én fog megjelenni gyakorlatilag mindenre, vagyis PC-re, PlayStation 4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, sőt még Nintendo Switchre is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)