Hirdetés

A teljes Hitman 3 élményhez PC-n másodszor is meg kell venni a Hitman 2-t

|

Lesznek játékosok, akiknek bosszantó köröket kell majd lefutniuk ahhoz, hogy mindenüket átvihessék az új Hitman epizódba.

Hirdetés

A Hitman 3 egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy a játék összefogja az eddigi modern epizódokat. A Hitman 1 és 2 tartalmait, és az azokban elért eredményeinket átvihetjük a legfrissebb kiadásba, már ha maradunk az adott platform keretein belül.

Ezzel leginkább csak PC-n van probléma, ott ugyanis platformváltásra van kényszerítve az, aki nem akar egy évet várni kedvenc sorozatának folytatására. A Hitman 3 egy évig Epic Games Store exkluzív címként lesz elérhető PC-n.

Mivel az első két rész eredetileg Steamen jelent meg, ez felvet pár problémát. A Hitman 1 tartalmaival nagyrészt rendben lesz mindenki: aki megveszi a Hitman 3-at a megjelenést követő 10 napban, az automatikus hozzáférést kap első részhez, és így annak minden helyszíne elérhetővé fog válni számára a 3-ban. A gond a második résszel van, mivel az jelenleg nem elérhető az EGS-en.

Hirdetés

A második rész helyszíneit DLC-ként lehet beszerezni majd, és a tartalmi csomagért ki kellene fizetni a játék árát. Az IO Interactive annyival megkönnyíti a dolgot, hogy elvileg 80 százalékos kedvezményt fognak kínálni a Hitman 2 tartalmakra, de ettől függetlenül még mindig ott tartunk, hogy sokaknak másodszor is fizetniük kell majd olyan dolgokért, amiket korábban már beszereztek.

A Hitman rajongók nem boldogok. A /r/Hitman subreddit lakói tombolnak, aminek az is az oka, hogy pár hónappal ezelőtt az IO azt állította, hogy mind a Hitman 1, mind a Hitman 2 extra költség nélkül lesz importálható a Hitman 3-ba. Azóta nyilván változott a helyzet.

A játékosok vagy kiköhögik az extra eurókat, vagy várnak 12 hónapot, egyik sem egy kifejezetten fogyasztóbarát megoldás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)