Hirdetés

A Tencent viszi tovább a System Shock 3 fejlesztését

|

Az OtherSide bejelentette, hogy a néhány hónappal ezelőtt leállított fejlesztés folytatódhat, de változni fognak a dolgok.

Hirdetés

A hányattatott sorsú System Shock 3 fejlesztői tegnap egy tweettel rázták fel a rajongók kedélyeit. A stúdió nagyon komolyan szenvedett a projekttel, évek óta próbálta összehozni és februárban az is kiderült, hogy teljesen leállt az egész fejlesztés. Erre jött a bejelentés, hogy az OtherSide átadta a projektet a Tencentnek.

Hirdetés

A tweetben annyi szerepel, hogy a kínai óriás viszi tovább a projektet, és hogy számukra túl nagy falat volt ez az egész. Az nem derült ki, hogy az OtherSide-nak lesz-e még bármi beleszólása a System Shock 3 fejlesztésébe.

Az eredeti System Shock újrakevert kiadása még mindig fejlesztés alatt áll a Nightdive-nál, akik egyébként továbbra is tulajdonosai maradnak a System Shock sorozatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)