Hirdetés

A tenisz egy modern csillaga is bekerül a Fortnite-ba

|

Több más sportoló után a Fortnite-ban feltűnik két olyan skin is, amit Naomi Osakáról mintáztak.

Hirdetés

Lassan tényleg egyszerűbb felsorolni, hogy mi alapján nem készült még skin a Fortnite-ban, annyi különböző film, más műfajokban népszerű játék karakterei, illetve világsztárok kaptak már saját karakterkülsőt a továbbra is rendkívül népszerű battle royale játékban. A sorból nem maradhattak ki a sportolók sem, akik közül legközelebb Naomi Osaka kerül be a játékba.

A huszonnégyéves teniszezőnő járt már a sport világranglistájának élén és nyert négy Grand Slam-tornát is egyéniben. De nem csak emiatt figyeltek fel rá sokan, a japán és haiti szülőktől származó Osaka kiállt a Black Lives Matter mozgalom mellett, 2021-ben pedig a mentális egészség figyelmére hívta fel nyilvánosan a figyelmet, miután több tornától is vissza kellett lépnie a számára (és sokszor kollégái számára is) olykor komoly mentális terhelést jelentő interjúk miatt.

Hirdetés

Osaka kinézete alapján két karakterkülsőt is terveztek az Epic Games művészei, ezek magyar idő szerint március 4-én, hajnali 1 órától lesznek elérhetők. Mindkettőből két színvariáció készült, és kapcsolódik hozzájuk egy-egy, teniszütőre emlékeztető csákány, illetve egy-egy egyedi glider is. A teniszezőnő egyik védjegyének számító szervája pedig emote-kéne kerül be a Fortnite-ba, ahol egy játékbeli torna is megrendezésre kerül, ennek keretein belül a játékosok megszerezhetik hivatalos megjelenésük előtt az új kozmetikai tárgyakat, illetve egy extra sprayt is.

A Neymar és LeBron James után a játékba kerülő sportoló egyébként maga is megvillantotta Fornite-tudását, berleezy csatornáján lehetett követni, ahogy a streamer Naomi Osakával közösen játszik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)