Hirdetés

A ténylegesen újgenerációs Assassin's Creedre még várnunk kell kicsit

|

A pletykák szerint a Ubisoft beáll egy kiszámítható ciklusra, így az első teljesen újgenerációs AC élmény még várat magára kicsit.

Hirdetés

Az Assassin's Creed sorozat nagyot változott az Origins megjelenésével, és nem csak a műfajt cserélte le a Ubisoft. Mióta a széria eltolódott az RPG irányba a fejlesztési ciklusok is lassultak, és bár az Origins és az Odyssey között csak egy év telt el, a Valhallára már 2 évet kellett várnunk. Az ipari berkekben jelenleg kavargó pletykák szerint ez lesz a norma a Ubisoft jövőjére nézve: minden második évben kapunk egy nagy epizódot, a kettő között pedig jönnek a DLC-k.

Egy francia YouTube tartalomgyártó, Jonathan összeszedte a szériáról szóló "értesüléseit" és egy videóban elmesélte mindet. A pletykák szerint a következő Assassin's Creed epizódot a Ubisoft Sofia (Assassin's Creed Rogue) fejleszti, akik a 2022-es évet jelölték meg lehetséges megjelenési időszaknak. Az addig hátralévő évben fizetős DLC tartalmakra számíthatunk a Valhallához.

Hirdetés

Ha esetleg valaki franciául szeretné hallgatni mindezt, akkor íme:

Mivel a Valhalla egyszerre jelent meg az új és előző generációs konzolokra is, így technikai oldalról még nem kifejezetten tekinthető egy teljes értékű next-gen élménynek. A rajongók kíváncsian várják, hogy mit tudna kihozni a Ubisoft a sorozatból az új hardverek segítségével, de úgy tűnik, hogy erre 2022-ig nem fogunk választ kapni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)