Hirdetés

A Terraria átlépett egy újabb fontos mérföldkövet

|

A Re-Logic 2D-s homokozója a mai napig hatalmas sikernek örvend, és még a Valheim érkezése sem lassította a növekedését.

Hirdetés

Ha valaha érdekeltek a túlélős, építgetős mókák, akkor valószínűleg volt szerencséd a Terrariához. A játék egy elképesztően mély sandbox, amiben a végtelenségig lehet fejlesztgetni és kalandozni.

Rengetegen gyűjtögetnek, idéznek szörnyeket és fedeznek fel fura tájakat a mai napig, dacára annak, hogy a Terraria már majd 8 éves, és azóta rengeteg új kihívója akadt.

Hirdetés

Az olyan új titánok, mint a Valheim sem tudták lelassítani a Terraria menetelését: tavaly még 30 milliónál állt az eladási szám, ma pedig már a 35 milliós határt lépte át. Az eladások nagy része PC-n történt, ahol 17,2 millió fogyott a játékból. A konzolok 8,5 millióval, a mobileszközök pedig 9,3 millióval járultak hozzá a 35-ös összeghez.

A Terraria számtalan frissítést kapott az elmúlt években, így ha régóta nem játszottál vele, akkor érdemes lehet visszatérni hozzá.

Platformok: Android Google Stadia iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)