Hirdetés

A tervezettnél hamarabb érkezik a Gotham Knights, a gonoszokra fókuszál az új trailer

|

Beköszön többek között Harley Quinn, Mr. Fagy és Agyagpofa is.

Hirdetés

Eddig elsősorban a négy központi karakterre, Gotham Batman utáni védelmezőire fókuszáltak a Gotham Knights marketinganyagai, azonban elérkezett az idő, hogy több gonosz is megmutassa magát, elvégre a Denevérembernek igazán sajátos ellenfelei vannak, akikkel meg fog gyűlni a bajunk. Gondoljuk csak el, hogy Gotham teljes alvilága Robin, Red Hood, Batgirl és Nightwing nyakába szakad, és ezáltal nekünk is rengeteg elfoglaltságot szolgáltatnak majd. 

A Gotham Knights gamescomon bemutatott trailerében felbukkan többek között Harley Quinn, Agyagpofa, Mr. Fagy és a Baglyok Bírósága is, hőseinknek pedig egyesíteniük kell erejüket Renee Montoyával, hogy megálljt parancsoljanak a város elfoglalásának és káoszba taszításának, mindezt úgy, hogy a Gothami rendőrségben (GCPD) sem bízhatnak igazán.

Hirdetés

Nézzétek csak: 

A Gotham Knights megjelenéséig már nem kell sokat aludni: október 21-én jön PC-re (Epic Games Store, Steam), PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, de a régebbi konzolokra sajnos nem

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Titeket meggyőzött az új trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)