Hirdetés

A The Callisto Protocol egyik achievementje csak úgy lehet a tiéd, ha előtte számtalanszor meghalsz

|

Ha egyetlen karcolás nélkül viszed végig a játékot, nem fog összejönni az 1000 Gamerscore, vagy a platina trófea.

Hirdetés

Arról, hogy ne teljék eseménytelenül az év utolsó hónapja, több más játék mellett a The Callisto Protocol című sci-fi horror fog gondoskodni. Alkotói közül sokan részt vettek a Dead Space trilógia fejlesztésében, ezért különösen pikáns az a helyzet, hogy kevesebb, mint két hónappal azután, hogy átvészeltük a Jupiter holdján ránk váró rémálmokat, már az bolygóroppantó Ishimura fedélzetén fogunk kergetőzni a stratégiai csonkolással elintézhető necromorphokkal.

Feltéve persze, hogy egyik játék sem csúszik, és e pillanatban a kettő közül The Callisto Protocolnak jobbak a kilátásai, mint a Dead Space remake-nek, ugyanis mint az a minap kiderült, a Striking Distance Studios srácai már az achievementeken/trófeákon dolgoznak.

Hirdetés

A PUBG-t is kiadó Krafton gondozásában megjelenő, de az említett battle royale-hoz már semmilyen formában, így lore szintjén sem kapcsolódó sci-fi horror egyik fejlesztője, Mark James arról mesélt az IGN japán kiadásának, hogy létezik egy achievement, amit csak úgy szerezhetünk meg, ha Callistón található börtöntelepről megpattanni igyekvő Jacob Lee (őt Josh Duhamel alakítja) minden lehetséges módon megtapasztalja a halált.

Hogy erre durván rágyúrt a csapat, már az eddigi trailerekből is nyilvánvaló volt, és igazából tálcán kínálta magát a lehetőség, hogy akkor már farigcsáljanak köré a trófeát is. Mivel nemcsak a börtönkolóniát elözönlő szörnyek jelentenek veszélyt Jacobra, hanem maga a környezet is, ezért figyelmetlenségünk okán szegény akkor is a darálóban végezheti (szó szerint), ha például nekihátrálunk a szellőzést biztosító, ember nagyságú ventilátornak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Minden lény, minden gyilkos tereptárgy más módon vet véget Jacob életének, tehát számtalan különböző halálanimációt nézhetünk végig. Hogy pontosan mennyit, azt nem volt hajlandó elárulni a Striking Distance munkatársa de azért elég sokat ahhoz, hogy rendesen meg kelljen dolgoznunk a címben is említett achievementért.

A The Callisto Protocol december 2-án jelenik meg, PC-n, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon játszhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)