Hirdetés

A The Callisto Protocol kibővített előzetesét csak erős idegzetűeknek ajánljuk

|

Már a The Game Awardson bemutatkozott The Callisto Protocol kedvcsinálóban sem a kisnyuszik és virágok domináltak, de a teljes előzetes tényleg brutális.

Hirdetés

Vannak olyan sikerszériák, melyek kapcsán felmerül a kérdés, hogy a kiadó vajon miért nem lovagolja meg a rajongók parttalan lelkesedését és készít hozzá egy új részt. Ha ezeket a franchise-okat listába kéne szednünk, akkor egészen biztosan előkelő helyet foglalna el rajta a Dead Space is.

Az ikonikus horrorkalandok rajongói most félig-meddig örülhetnek, ugyanis a The Callisto Protocol megpróbálja betölteni ezt az..űrt. A The Game Awardson bemutatkozó játék első előzetese kifejezetten klausztrofób és nyomasztó volt, de most kiderült, hogy a fejlesztők akkor még messze nem mutattak meg mindent. 

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudunk a várhatóan 2022-ben megjelenő játékról, de a nemrégiben látott trailer alapján a Jupiter egyik holdján található börtönkolónia szolgál majd helyszínéül a borzalmaknak. Emellett a fejlesztőktől azt is megtudtuk, hogy a kaland a PUBG-vel egy univerzumban játszódik majd.

Akik esetleg úgy érezték, hogy a TGA-n bemutatott előzetes túl finomkodó, azok most örülhetnek: megérkezett a Red Band trailer, ami mindent megmutat. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak erős idegzetűeknek ajánljuk megtekintésre:

Persze egy CGI előzetes alapján még lehetetlen a játék minőségére következtetni, de a hangulatra egyelőre nem panaszkodhatunk. Reméljük, hogy az egykori Dead Space fejlesztők által alapított Striking Distance a kalandon belül is eltalálja majd ezt az atmoszférát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)