Hirdetés

A The Callisto Protocol megadja a játékosoknak, amire vágynak

|

Igazán megnyugtató hírt közölt a Striking Distance csapata a sikervárományos sci-fi horror kapcsán.

Hirdetés

Egyike az ünnepi szezon legizgalmasabb címeinek az eredeti Dead Space fejlesztőinek új stúdiójában formálódó The Callisto Protocol. A történet főszereplőjének, a Josh Duhamel arcvonásait viselő, és az ismert színész hangján megszólaló Jacob Lee felesége halálát követően a Jupiter Callisto nevű holdján keveredik egy földönkívüli invázióval egybekötött konspirációba, és rövidesen az életéért kell küzdenie a kietlen égitesten létesített büntetőtelepen.

A változatos halálnemekben tobzódó sci-fi horror gépigényét még nem hozta nyilvánosságra a Striking Distance Studios, sem pedig a kiadó szerepét betöltő Krafton, ám a Twitteren megismerhettek az érdeklődők egy fontos információt, ami bizony akár a vásárlási szándékot is befolyásolhatja.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a napokban debütált A Plague Tale: Requiemmel, valamint a patkányos akció-kalandnál kevésbé látványos Gotham Knightsszal ellentétben a The Callisto Protocol rendelkezni fog 60 fps-t megcélzó performance móddal, így nyugodtan átkapcsolhat erre, aki szerint nem éri meg a nagyobb felbontás és a részletgazdagabb grafika a feleakkora képkockaszámot.

A The Callisto Protocol december 2-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. A premierdátum körüli kavarás tisztázása volt az említett tweet másik célja, mivel az Epic Games Store felületén december 2. helyett átmenetileg február 12-ére változott az időpont. Vélhetően a felelős összecserélte a napot a hónappal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)