Hirdetés

A The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me új trailere szerint sosem vagy biztonságban

|

A Supermassive Games kedvcsinálója felhívja a figyelmet egy alakra, aki figyel, követ, mindent tud rólad.

Hirdetés

A The Quarry csak egy kikacsintás volt a Supermassive Games részéről, természetesen továbbra sem feledkeztek meg a tengernyi ötletet felvonultató The Dark Pictures Anthology gyűjteményről, ezzel továbbra is hosszú távra tervez a csapat. A Man of Medan, a Little Hope és a House of Ashes után most elérkezett az idő, hogy megjelenjen a következő játék is.

Ahogy előzetesünkben írtuk, a The Devil in Me minden eddiginél szebb, összetettebb és izgalmasabb lehet, és a karakterek, valamint helyszín megváltozásával a parafaktor mit sem veszített a mértékéből. 

Hirdetés

A The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me legújabb trailere is azt hivatott bizonyítani, hogy a stúdió ezúttal is számos alkalommal fogja ránk hozni a frászt, ugyanis a Fűrész filmeket idéző sztori során folyamatosan figyelni és követni fognak minket, ráadásul olyasvalakiről van szó, aki mindent tud rólunk. "Nem számít, hová mész, vagy mit próbálsz tenni, ő mindig egy lépéssel előtted jár... Szóval készülj fel, mert semmi sem biztos az életben, csak a halál." - ígérik a készítők. Biztató, ugye?

A The Devil in Me megjelenésére november 18-án számíthatunk PC-re (Steam), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, a főszerepben a Csernobil, a Tabu és a Fargo sorozatok színésznőjével, Jesse Buckley-val

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)