Hirdetés

A The Division 2-ben most egy 100 emeletes felhőkarcolóban indul a harc

|

A felhasználók régóta panaszkodnak, hogy a The Division 2 kevés endgame tartalmat kínál azoknak, akik legmagasabb szint elérése után is kihívásokat keresnek. Ezt kívánja orvosolni az új Summit játékmód.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division 2 annak ellenére produkált viszonylag gyenge bevételeket, hogy egyáltalán nem volt egy rossz játék, sőt rengeteg ponton javított a népszerű első rész hibáin. A Ubisoft azonban nem engedte el a posztapokaliptikus kalandot, és elkezdte hozzá gyártani a kiegészítő tartalmakat. Hamarosan egy új módot kapnak azok, akik úgy érzik, nem nyújt számukra elég kihívást a végjáték.

Hirdetés

A Summit módban egy 100 emeletes felhőkarcolón kell átverekednünk magunkat, miközben szintről szintre új kihívásokat és változatos célokat állít elénk a játék. Minden tizedik emeleten egy boss-harc vár majd, ezután pedig egy checkpoint, ahova bármikor visszaugorhatunk, ha valamiért félbehagynánk az épület megmászását.

A feladatok véletlenszerűen generáltak, így tökéletes kihívást nyújthatnak azoknak, akik úgy érzik, hogy a maximális szint elérése után számukra kifújt a kihívás.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mikor érkezik a Summit mód a játékba, de PC-n pénteken indul egy tesztkör, amikor is lehet próbálgatni a kihívásokat. A Ubisoft azt ígéri, hogy az új tartalmak teljesen ingyenesen érkeznek majd mindazoknak, akiknek meg van a Warlords of New York kiegészítő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)