Hirdetés

A The Division 2 is megkaphatja a saját túlélőmódját

|

A Tom Clancy's The Division 2 kapcsán izgalmas nyomokat sikerült felszínre hoznia egy adatbányásznak.

Hirdetés

Sok új tartalommal bővült a Tom Clancy's The Division 2 a megjelenése óta, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy a Ubisoft ne tudná még meglepni a rajongókat egy-két újdonsággal. Még az is elképzelhető, hogy kapunk majd egy olyan játékmódot, amihez hasonlót már láthattunk az első The Divisionben.

Hirdetés

Egy adatbányász, definitelyanalt16 nemrég megosztotta a The Division 2 közösségével, hogy milyen nyomokra bukkant, miközben a játék fájljai között kutakodott. Előkerültek például olyan hangfelvételek, amelyeken a játék egyik NPC-je, Kelso egy bizonyos felhőkarcolóról beszél, aminek külön-külön kell megtisztítani az egyes szintjeit. Szó esik még valamiféle safe roomról is, ahol a játékosok elmenthetik a haladásukat, ha esetleg csak később szeretnék folytatni a nagytakarítást.

A fentiek alapján nagyon is elképzelhetőnek tűnik, hogy a jövőben bekerül egy túlélésre kihegyezett, leginkább talán a horda módokra hasonlító móka. Ilyesmi volt az első The Divisionben az Underground Survival is, szóval logikus lenne, ha a Ubisoft a második részhez is kitalálna egy ilyen jellegű játékmódot.

Nektek tetszene egy ilyen újdonság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)