Hirdetés

A The Elder Scrolls IV: Oblivion egy játékosa 600 évet ült börtönben

|

Vannak játékosok, akik kalandokat keresnek, meg akarják menteni a világot és hősökként szeretnének bevonulni a világtörténelembe. És van, aki inkább lazulni akar a börtön ágyában pár száz évet.

Hirdetés

Ha a The Elder Scrolls játékokban börtönbe kerülsz, akkor valószínűleg szeretnél olyan gyorsan kikerülni onnan, amilyen gyorsan csak lehet. Vannak azonban kivételek, mint például UESP, akinek az a hobbija, hogy egy börtönben alszik. Jelenleg ott jár a The Elder Scrolls IV: Oblivionban, hogy a Harmadik kor már 1000 éve tart, az Oblivion kapuk rég bezártak, a Skyrim történései pedig már vagy 400 éve lepörögtek.

Hirdetés

UESP pontosan 225001 napot töltött a játékbéli börtönben, ami egészen pontosan 616 évnek felel meg. Ezzel azt sikerült elérnie, hogy minden képessége és statisztikája a végletekig legyengült. Jelenleg nem hogy egy sárkányt, de egy szál ázott tésztát sem tudna legyűrni.

Ha jobban belegondolunk, akkor teljesen érthető az észjárása. Végül is minek menne ki, hiszen a börtön biztonságos, odakint meg mindenféle szörnyek rohangálnak. Kalandozni menjen az, aki unja az életét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)