Hirdetés

A The Elder Scrolls Online: Blackwood az Oblivion előzményeit meséli el

|

Izgalmas tartalmakkal bővül júniusban a Bethesda MMO-ja.

Hirdetés

A ZeniMax Online Studios még tavaly decemberben leplezte le egy látványos trailerrel a The Elder Scrolls Online 2021-es újdonságát, a Gates of Obliviont, amely a legújabb információk szerint egy éves kaland lesz. Ennek részeként jelenik meg a Blackwood névre keresztelt fejezet is, amely a The Elder Scrolls IV: Oblivion előzményeit meséli el, és 800 évvel annak eseményei előtt játszódik. 

Hirdetés

Egy új, a kultúrák olvasztótégelyének nevezett területen kell megpróbálnunk feltérképezni egy sötét összeesküvést. Rich Lambert, a TESO kreatív igazgatója a PlayStation Blogon mesélt róla, hogy Blackwood felvidékeivel és lápjaival Cyrodiil déli csücskétől húzódik egészen a keleti Shadowfen mocsaras határáig. A birodalmiak és az argoniaiak évszázadok óta csatároznak ebben a régióban, és ennek, valamint a Mehrunes Dragonnal kötött egyezségnek a történetét szeretnék feltárni előttünk ebben a fejezetben. Kalandjaink során megfordulhatunk többek között a központként szolgáló Leyawiin városban, valamint vihetünk magunkkal NPC haverokat az új Companions rendszernek köszönhetően, szóval bőven lesznek új tartalmak. Íme egy kis kedvcsináló hozzá: 

A fejlesztők gondoltak a visszatérő veteránokra és az újonc kalandorokra is, mindkettő játékostípus más-más extrákat kap, az előrendelők pedig lecsaphatnak további digitális jóságokra is. Íme:

A The Elder Scrolls Online: Blackwood június elsején érkezik meg PC-re, június 8-án pedig konzolokra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)