Hirdetés

A The Elder Scrolls Online egy kártyajátékot is kap az új kiegészítővel

|

Két világmegváltó dungeon között leülhetünk majd a legközelebbi város kocsmájában egy kör zsugázásra.

Hirdetés

A tegnapi egy nagy nap volt a The Elder Scrolls Online és a ZeniMax Online számára. Az MMORPG fejlesztője bejelentette a következő kiegészítőt, a High Isle-t és annak egész éves tartalmi folyamát, a Legacy of Bretonst. 

A gyönyörű trailer egy sosem látott világot ígér, de ez nem jelenti azt, hogy régi otthonunk üresen maradna. A jól ismert régiókat egy új őrület fogja rabul ejteni: a Tales of Tribute című gyűjtögetős kártyajáték.

Hirdetés

Gondoljatok a The Witcher 3: Wild Hunt Gwentjére vagy a Final Fantasy XIV Triple Triad mókájára. A világban lesznek majd NPC-k, akiket kihívhatunk egy-egy meccsre, tőlük pedig új kártyákat, paklikat vagy kozmetikai cuccokat nyerhetünk. A Taleshez még egy sztorivonal is kötődik, aminek első küldetései megnyitják majd a kezdőpaklinkat.

A játékmenetről túl sokat nem tudunk, azt leszámítva, hogy a cél győzelmi pontok felhalmozása lesz, amibe természetesen az ellenfelünk a saját lapjaival beleszólhat majd. Lesz PvP és PvE mód is, előbbihez pedig egy ranglétra is érkezik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Látva, hogy mennyi időt öltem bele a Triple Triadbe, én valószínűleg ezt is kifulladásig pörgetem majd. Nektek hogy tetszik a dolog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)