Hirdetés

A The Elder Scrolls Online fejlesztői már egy vadonatúj IP-n ügyködnek

|

A ZeniMax Online Studios állásajánlatai bizony elég sok mindenről árulkodnak.

Hirdetés

Habár a következő számozott The Elder Scrolls-játék megjelenésre még valószínűleg elég sokat kell várnunk, a rajongók addig sem kell nélkülözniük Tamrielt, hiszen a The Elder Scrolls Online-ban a fantasy világ számos szegletébe ellátogathatunk. Nem tudni, hogy a fejlesztők meddig kívánják még támogatni a népszerű MMO-t, de eléggé úgy tűnik, hogy a csapat műhelyében már készülőben van a következő nagy dobás.

Számos állásajánlatot találni a ZeniMax Online Studios weboldalán, és a nyitott pozíciók alapján gyakorlatilag kijelenthető, hogy már egy vadonatúj IP-n dolgozik a stúdió. A csapat például olyan munkatársakat keres, akik jártasak a nyitott világú játékokban, a narratív dizájn pedig nyílt és lineáris tereket is tartalmaz, és az FPS nézet mellett a TPS perspektíva is szóba került.

Hirdetés

Érdekesség még, hogy a stúdió olyan mérnököket is keres, akik segítenek egy vadonatúj motor elkészítésében, amit aztán a következő AAA projekthez fel is használhatnak. Egyébként azt már korábban tudni lehetett, hogy a stúdió egy friss motorra épülő, új játékot készít, de az állásajánlatokat figyelembe véve előfordulhat, hogy már kezd felgyorsulni a projekt.

Időközben még a ZeniMax Online Studios egyik vezető mérnöke, Alex Tardif is nyilatkozott a hír kapcsán, de a bejegyzéséből leginkább csak az derült ki, hogy izgalmas dolgok zajlanak a stúdiónál.

Szerintetek miféle játékon dolgozik a csapat? Talán egy új MMORPG-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)