Hirdetés

A The Elder Scrolls Online Stonethorn DLC többek között friss dungeonökkel dobja fel a játékot

|

Ráadásul a kiegészítővel együtt még egy ingyenes frissítés is élesedik majd.

Hirdetés

Idén sem maradnak vadonatúj tartalmak nélkül a The Elder Scrolls Online játékosai, hiszen a Dark Heart of Skyrim kaland keretén belül már érkezett egy kisebb DLC, valamint egy tartalmasabb kiegészítő (erre fáradjatok, ha a Greymoor teszt iránt érdeklődtök) is az MMO-hoz. Rövidesen pedig megérkezhet az újabb csomag, amiről most meg is tudtuk a legfontosabb részleteket.

Hirdetés

A Stonethorn DLC két friss dungeont és egy adag vadonatúj holmit hoz a rajongóknak, illetve természetesen folytatja a Dark Heart of Skyrim sztoriját is. A Stone Garden dungeon a Blackreach barlangrendszer mélyére kalauzol el minket, ahol az Alchemist Arkasis által létrehozott ellenfelekkel kell majd szembenéznünk. A Castle Thorn dungeonben pedig Western Skyrimet kell megvédenünk egy egész seregnyi vámpírral szemben.

Egyébként a DLC-vel karöltve érkezik meg a teljesen ingyenes Update 27 is, ami a javítások és változtatások mellett egy olyan új funkciót is hoz, amellyel egyedi utakat jelölhetünk ki a házunk körül bóklászó petek, mountok és követők számára.

Hivatalos megjelenési dátumot még nem kapott a DLC és a frissítés, de gyaníthatóan már nem kell túl sokat várni rájuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)