Hirdetés

A The Elder Scrolls VI még mindig csak az előkészületi fázisban van

|

A Skyrimnek már a sokadik verziója is megjelent, de az utódjának érkezése még mindig évekre van tőlünk.

Hirdetés

Elérkezett az évnek azon része, amikor ismét tudathatjuk veletek, hogy a The Elder Scrolls VI még mindig nem tart sehol. Ezúttal egy Bethesda Game Studios fejlesztő LinkedIn profilja árulkodott a helyzetről.

Az ott szereplő információk szerint a Bethesda jelenleg csak egy játékot fejleszt úgy igazán, az pedig a Starfield. Ez azt jelentheti, hogy a The Elder Scrolls VI munkálatai legkorábban idén novemberben kezdődhetnek, ha a csapat a Starfield után azonnal átvált a fantasy RPG-re.

Hirdetés

A játékot már lassan 4 éve jelentették be, és a projekt már akkor is előkészületi fázisban volt. Ezek szerint vagy nagyon alaposak azok az előkészületek, vagy az első teaser kiadása óta nem nyúltak a TESVI feliratú Google Docs táblázathoz.

A szerepjátéknak egyelőre sem az alcímét, sem a helyszínét nem ismerjük, és az információ éhes rajongók morgása lassan olyan erőssé válik, hogy az a Starfield sikerének esélyeit is elnyomja.

Mindeközben kaptunk egy The Elder Scrolls V: Skyrim - Anniversary Editiont, ami új tartalmak mellett új bugokat is csempészett a már 10 éves RPG világába. Legalább a The Elder Scrolls Online stabil tempóban kapja a jobbnál-jobb kiegészítéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)