Hirdetés

A The Invincible egy sci-fi játék lesz a CD Projekt RED és a Techland egykori fejlesztőitől

|

Az inspirációt Stanislaw Lem egyik regénye szolgáltatta a The Invincible világához, érdekesnek tűnik.

Hirdetés

A Starward Industries egy 12 főt számláló lengyel stúdió, amelynek tagjai korábban olyan csapatoknál dolgoztak, mint a CD Projekt RED és a Techland. A legelső projektjük a The Invincible névre keresztelt belső nézetes sci-fi thriller, amelyet Stanislaw Lem 1964-ben megjelent, hasonló című sci-fi regénye ihletett (magyarul A Legyőzhetetlen címmel jelent meg). 

A The Invincible egy retro-futurisztikus atompunk világba kalauzol el minket, ahol egy idegen, ellenséges és sötét titkokat rejtő bolygón magához térő tudóst irányíthatunk. Vele kell megtalálnunk az űrhajója legénységének eltűnt tagjait.

Hirdetés

A játék az interaktív történetmesélést keresztezi a túlélőjátékok elemeivel, a nemlineáris sztorit pedig olyan dolgok is befolyásolják majd, mint a kapcsolatok, a döntések és a meggyőző képesség. A grafikáról az Unreal Engine 4 gondoskodik, a hangulatba pedig az alábbi videóval kóstolhatunk bele, amely a zenéből ad ízelítőt: 

Érkezett hozzá pár látványos kép is, a galériában végiglapozhatjátok őket:

A The Invincible PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re/S-re készül, a megjelenés 2021-ben várható. Nektek hogy tetszik első látásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)