Hirdetés

A The Last Faith olyan, mint egy pixelesített Bloodborne

|

A Kumi Souls Games gótikus stílusú horrorjátéka le sem tagadhatná, honnan merített inspirációt.

Hirdetés

Bár a Bloodborne-rajongók továbbra sem kapják meg azt a gondoskodást, amire vágynak (például egy folytatás vagy PC-s port bejelentésének képében), talán vigasztalódhatnak a metroidvania és a soulslike műfajok szentségtelen szövetségével, ami a The Last Faith nevet kapta. A játék középpontjában Eric áll, aki úgy ébred, hogy nem emlékszik a közvetlen múltjára. Hamarosan azonban rájön, hogy versenyfutásban van az idővel, miközben elméje és lelkiismerete is romlani kezd. 

Hirdetés

Nyilvánvalóan szeretne kitörni ebből a szorult helyzetből, ez pedig arra készteti, hogy ősi vallásokkal és istenségekkel kikövezett utat taposson végig. A The Last Faith középpontjában a nemlineáris felfedezés áll a fejlesztők szerint, aminek során pixelgrafikával megálmodott gótikus tájakat barangolhatunk be, havas hegyeket és holdfényes várakat meglátogatva. Rengeteg eszközünk lesz, amikkel megállhatjuk a helyünket a küzdelmekben, közelharci és távolsági fegyverek, varázslatok egyaránt a rendelkezésünkre állnak, viszont a bossokhoz kelleni is fog az arzenál. 

A Kumi Souls Games elvileg még idén elkészül vele, de akárhogy is, legalább a PC-sek (Steam) mellett a PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S és Nintendo Switch tulajok is játszhatják majd. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)