Hirdetés

A The Last of Us és a Star Wars Jedi: Fallen Order inspirálhatja a Star Wars Eclipse-t

|

Néhány új hír mellett korábbi értesülések is megerősítést kaptak egy új forrásból.

Hirdetés

Hatalmas volt tavaly decemberben az öröm, mikor a The Game Awardson hivatalosan is bejelentették a Quantic Dream új játékát, a Star Wars Eclipse-t. A stúdió, amelyik korábban a túlnyomórészt PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re tervezett, nagy költségvetésű kalandjátékai miatt vált ismertté, most egy jelentősen más projektbe vágta a fejszéjét, ami egyenesen a csillagok közé repíti majd a játékosokat.

A Star Wars Eclipse-szel kapcsolatban most attól a szivárogtatótól jöttek új információk, aki a hivatalos bejelentés előtt már beszélt a játék létezéséről, emiatt pedig hajlamosak vagyunk egy kicsit jobban figyelni a mondandójára, mint egy random twitterezőére.

Hirdetés

A videojátékok kedvelőinek valószínűleg ismerősen cseng Tom Henderson neve, aki az iparban az egyik legnagyobb hírforrásnak számít, és már decemberben elárult néhány érdekességet az Eclipse-szel összefüggésben. Ezek most az AccountNGT nevű felhasználótól megerősítést nyertek, aki további értesüléseket is megosztott a nyilvánossággal.

A hírforrás azzal kezdte a beszámolóját, hogy leszögezi, a nyitott világú, de az interaktív sztorimesélésre is koncentráló játék valószínűtlen, hogy 2025 előtt megjelenik, tehát még éveket várhatunk rá. Elárulta, az Eclipse játékmenete megfelel a tradicionális akciójátékokénak, konkrétan a Fallen Orderhez hasonlította, majd hozzátette, a sztori is rendkívül fontos lesz, amihez a The Last of Us nyújt inspirációt.

A szivárogtató egy kompetitív többjátékos módot is említett, beszélt még nemlineáris kampányról és több játszható karakterről. Ezek persze rendkívül ambiciózus célok, amikre nem biztos, hogy készen áll a Quantic Dream. A csapat állítólag több problémával is küzd, hiszen a saját motorjuk nem igazán alkalmas jelenleg egy ilyen játék megvalósítására, ezért számos álláshirdetést tettek közzé, egyelőre azonban nem halad túl jól a toborzás. Végül, de nem utolsósorban arról is beszélt, hogy a fejlesztés valamikor 2021 elején kezdődött, magyarán nagyjából egy éve dolgoznak a projekten, amiből logikusan következik, hogy még távoli a megjelenés.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezeket az információkat persze érdemes fenntartásokkal kezelni, ám annak fényében, hogy egy részüket már máshonnan is hallottuk, okkal feltételezhetjük, hogy van igazságalapjuk. Persze ha igaz, hogy 2025 környékére tervezik a megjelenést, fontos szem előtt tartani, hogy addig még konkrétan bármi megváltozhat a projekttel kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)