Hirdetés

A The Last of Us képviseli magát a Comic-Con-on

|

Új látnivalókon mutatkozik be a PlayStation 3 exkluzív The Last of Us az idei Comic-Con rendezvényen.

Hirdetés

A Naughty Dog nem veszi félvállról a dolgot és új, exkluzív látnivalókat ígérnek a The Last of Us termékükből, méghozzá a 2012-es Comic-Con fesztivál keretein belül. A Naughty Dog egy tartalmas videóval szeretné meglepni a nagyérdeműt, melyet a játék kreatív igazgatója, Neil Druckmann, a játék igazgatója, Bruce Straley és a szinkronszínészek (Troy Bakes, Ashley Johnson) vezetnek fel. Az előzetes kikerülésére július tizenharmadikán lehet számítani. 

Az idei Comic-Con rendezvény filmes történéseit egyébiránt a CineStar is figyelemmel követi, amelyet folyamatosan megtekinthettek a külön erre a célra kialakított menüpont alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)