Hirdetés

Battle royale nyomaira bukkantak a The Last of Us Part II fájljai között

|

Adatbányászok nagyon érdekes utalásokat találtak, amik a készülő többjátékos módról árulkodhatnak.

Hirdetés

A The Last of Us 2013-as megjelenése hatalmasat szólt, és egy életre átformálta a játékokban használt sztorimesélési eszközöket. Egy elképesztő élményt kaptunk az egyjátékos részétől, így nem is csoda, hogy sokan megfeledkeztek a Factions modulról. A Naughty Dog játékának volt egy többjátékos darálója, ami egy kicsi, de hűséges rajongótábort nevelt ki magának.

A Factions játékosai legalább olyan lelkesen várták a Part II-t, mint Ellie rajongói, így nagyot csalódtak, amikor kiderült, hogy a folytatás többjátékos része csak a későbbiekben érkezik.

Hirdetés

A The Last of Us Part II megjelenése óta csak elvétve hallottunk apró infókat a Factions II-ről, de most egy Speclizer nevű adatbányász előásott pár érdekességet.

"A helyszínek, melyek között ott van az Adler Park, Carmallito és Port Carmallito arra engendnek következtetni, hogy a pálya több egyjátékos helyszínből lesz összerakva, és így lesz olyan nagy, hogy egy battle royale meccshez is elég teret kínáljon."

Speclizer emellett még talált egy játékosszámjelzőt, egy gesztuskereket és egy iránytűt, melyek mind szokásos battle royale játékelemek. Ha a Naughty Dog tényleg harcba akar szállni a Fortnite és a PUBG csataterén, akkor valami egyedivel kell majd előrukkolniuk a tartós sikerhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)