Hirdetés

A The Last of Us Part II tiltólistára került néhány ázsiai országban

|

Noha a játék adatlapja megjelenik a PlayStation Store-ban, de megvenni már nem lehet a Naughty Dog várva várt kalandját.

Hirdetés

Hamarosan részletesen is megismerkedhetünk a The Last of Us Part II játékmenetével, ráadásul a megjelenéséig már csak alig egy hónap van hátra. Egy friss hír szerint azonban nem minden országban tapasztalhatják meg első kézből, hogy hogyan sikerült a PlayStation 4 egyik utolsó nagy exkluzív húzócíme. 

Hirdetés

Az Egyesül Arab Emírségek és Szaúd-Arábia területén lakó PS4-felhasználók vették észre, hogy a Naughty Dog hamarosan megjelenő alkotását immár nem tudják megvásárolni. Egy Reddit felhasználó kérdezett rá a PlayStationnél, hogy miért nem előrendelhető egyes ázsiai országokban a játék, mire az a válsz érkezett, hogy ha bárhol hasonló gondokat tapasztalnak, az azt jelenti, hogy az adott kormányok kérésére tették elérhetetlenné a címet. 

A The Last of Us Part II ESRB besorolása szerint a játékban megtalálható meztelenség és szexuális tartalom is; ez már elegendő lehet bizonyos országokban, hogy egy alkotás kihulljon a rostán. Nem mellékesen LMBTQ szereplők is feltűnnek benne, amit bizonyos kormányok szintén cenzúrázandónak tartanak. 

Persze egy kis trükközéssel a fent említett arab országokban is meg tudják majd vásárolni a játékot, ha a felhasználók egy másik ország PS Store-ján keresztül jelentkeznek be. A The Last of Us Part II június 19-én érkezik majd PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)