Hirdetés

A The Last of Us Part II új előzetese szomorú és sötét

|

Ha ma még nem voltál szomorú, a friss The Last of Us Part II trailer majd segít.

Hirdetés

Egy pillanatig sem gondoltuk, hogy a The Last of Us Part II-ban akár csak annyi vidámságra is számíthatunk, amennyit az első rész zsiráfos jelenete vagy a Left Behind vizipisztolycsatája kínált, de az új előzetes is csak megerősíti, hogy ez egy sötét, drámai, megrázó kaland lesz. A megjelenésre még egy hónapot kell várnunk, addig a Naughty Dog tovább tépázza a lelkünket.

Hirdetés

Az alábbi videóban láthatunk néhány jelenetet az első részből, majd egyre durvább pillanatokat nézhetünk meg a folytatásból (amiket képeken már láttunk, amikor bejelentették a halasztást). Ellie-t több ellenséggel fogja összehozni az élet, mint amennyi barátja segíteni tudja bosszúhadjárata során, de szerencsére tanult ezt-azt az évek során. Azért így is elöntik az érzelmek, és láthatóan nem élvezi a mészárlást.

A játék június 19-én jelenik meg PlayStation 4-re, így sajnos várhatóan tűző napsütésben kell majd végigzokognunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)