Hirdetés

A The Last of Us Part II új videója a játékmenetről mesél

|

Menetrend szerint érkezett az Inside videósorozat következő része, ezúttal a játékmenettel a főszerepben.

Hirdetés

Négy héten át tolja heti rendszerességgel a videókat a Naughty Dog, múlt szerdán a sztori állt a középpontban, persze, amennyire lehet, spoilermentesen. A csapat a játékmeneten is sokat javított, Ellie rengeteg mozdulatot megtanult az elmúlt években.

Hirdetés

Igaz, hogy már nem olyan fiatal és gyenge, mint az első játékban volt, de azért nem is lett olyan erős, mint Joel vagy ellenfeleinek többsége, és ezt sok szituációban érezni fogjuk. Annak érdekében, hogy adottságaiból adódó hátrányait kompenzálni tudja, képes ugrálni, kitérni, elszaladni, kúszni, valamint kicselezni és meglepni célpontjait - ugyanakkor az MI által irányított karakterek is okosabbak, benéznek az autók alá, így ott sem lehetünk teljes biztonságban. Szó esik továbbá a pályadizájnról, és arról, hogy simán kihagyhatunk részeket, ha más útvonalat választunk.

A következő videó a részletekről mesél majd, május 27-én számíthatunk rá. A negyedik, egyben utolsó rész június 3-án érkezik a világgal kapcsolatos tudnivalókkal, a The Last of Us Part II-t magát pedig június 19-étől játszhatjuk PlayStation 4-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)