Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 megjelenése közelebb lehet, mint gondoltuk volna

|

Elvileg a szinkronszínészek már be is fejezték a munkát a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásán.

Hirdetés

Még a 2019-es E3-on jelentették be egy rövidke előzetessel a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását, azóta viszont nem sokat hallottunk a projektről. Könnyen lehet azonban, hogy már nincs is annyira vészesen messze maga a játék megjelenése. 

Hirdetés

A folytatás, amit az egyszerűség kedvéért mindenki csak The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 néven illet, azért tűnik most sokkal elérhetőbb közelségűnek, mint pár nappal ezelőtt, mert az előző rész spanyol szinkronjáért felelős két szinkronszínész, Marc Navarro és Nerea Alfonso nemrég egy podcastban elárulták, végeztek a munkával, felvették az új játék szövegeit. 

Ennek fényében nem tűnik túlságosan merész feltételezésnek az, hogy maga az angol szinkronnal ellátott változat is készen áll, vagyis gyakorlatilag a gyártási folyamat utolsó részére kanyarodnak rá a fejlesztők. Mindenesetre azt sem szabad elfelejteni, hogy a Zelda játékok általában nem a végtelenül hosszú párbeszédekről híresek, illetve később akár még visszahívhatják a színészeket felmondani pár újabb sort, szóval bőven akadhat még munka a játék körül. 

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 producere, Eiji Aonuma egyébként elmondta, hogy az új epizód sokat merít majd a Red Dead Redemption 2-ből, és sokkal sötétebb hangulata lesz, mint az előző résznek (ami állítása szerint a Skyrimből merített ihletet). Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)