Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása túl jól néz ki ahhoz, hogy Switchre jelenjen meg

|

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 a DigitalFoundry elemzése szerint a következő Nintendo konzol zászlóshajója is lehet.

Hirdetés

A Nintendo Switch idén márciusban töltötte be 5. születésnapját, így a Nintendo már biztosan keményen dolgozik a következő generációs változaton. Hogy az egy Switch Pro vagy egy teljesen új gép lesz-e, még kérdéses.

Ami viszont nem kérdéses, hogy a legutóbbi videós bemutató alapján a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása elképesztően jól néz ki. A DigitalFoundry szakértői szerint egy kicsit túl jól.

Hirdetés

A srácok elemezték a legutóbbi videót, és azt vették észre, hogy meglepően jó a képminőség, minden tiszta és éles, míg elődjében azért a Switch elavult hardvere miatt ez nem volt így.

Alex Battaglia konkrétan kiemelte a felvételben látható felhőket, melyek szerinte jóval kidolgozottabbak, mint bármi, amit a jelenlegi Switch meg tudna jeleníteni, nem is beszélve a jelenetekben látott anti-aliasinggal, amivel szerinte még az Xbox Series X-nek is meg kellene küzdenie.

Több lehetséges forgatókönyv is van. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild egy cross-platform megjelenés volt, így a Wii U-n is futnia kellett. Lehetséges, hogy emiatt az első részben visszafogták a motor lehetőségeit, és a (jelenleg) Switch exkluzív folytatásban erre nem lesz szükség. Ugyanakkor a valószínűbb forgatókönyv, hogy a Breath of the Wild 2 hasonló cross-platform termék lesz, mint az első rész: megjelenik a Nintendo Switchre, de a következő generációs (vagy félgenerációs) gépen mutatja majd csak meg magát úgy igazán.

Akárhogy is, a folytatás 2023 előtt biztosan nem fog megjelenni, így lesz még időnk agyalni a lehetőségeken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)