Hirdetés

A The Lord of the Rings: Gollum és a Steelrising kiadója is saját bemutatót tart

|

Már megvan a Nacon Connect 2022 időpontja.

Hirdetés

Nem marad túl sok időnk feldolgozni a júniusi videojátékos eseményeken (PlayStation State of Play, Summer Game Fest Kickoff Live, Xbox & Bethesda Games Showcase stb.) látottakat, mert július folyamán újabb előadások várnak ránk. Saját műsorral készül a kiváló indie címeket felkaroló Annapurna, és mint kiderült, a Nacon is.

Utóbbi tavaly tartotta meg az első digitális Nacon Connectet, az akkor előkerült játékok közül többnek a felbukkanására most is számítunk: a Steelrising és a The Lord of the Rings: Gollu megjelenése már kézzelfogható távolságban van, a RoboCop Rogue City-ből, valamint a Test Drive Unlimited Solar Crownból pedig már igencsak jó lenne többet is látni.

Hirdetés

Gyaníthatóan lelepleznek pár újdonságot is a Nacon Connect 2022 során (érdekes módon nem várták meg a GreedFall 2: The Dying World bejelentésével az eseményt), amely szerkezetileg kissé átalakul. Ez alkalommal két pre-show vezeti fel a livestreamet, amit egy post-show követ majd, és mindegyikben ismert influencerek fognak közreműködni. A konferenciára több bejelentést, új előzeteseket, valamint sehol máshol nem látható gameplay bemutatókat ígér a Nacon, és egyúttal persze a nyilvánosság elé tárja saját gyártású perifériáinak következő generációját is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Nacon Connect  július 7-én, magyar idő szerint 19 órakor kezdődik, az érdeklődők a Nacon YouTube-csatornáján és a Twitchen követhetik majd az eseményt. Természetesen mindenről beszámolunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)