Hirdetés

A The Lost Wild egy dinós túlélőhorror lesz, amit a Dino Crisis inspirált

|

A Great Ape Games nem a multiplayerre megy, az egyjátékos élményt célozza meg.

Hirdetés

A rajongók régóta vágynak egy új Dino Crisis játékra vagy éppen egy teljes értékű remake-re, de be kellett érniük egy lelkes rajongói projekttel és azokkal a dinós túlélőjátékokkal, amik a közös élményt célozzák meg, mint a Second Extinction vagy az ARK: Survival Evolved. A Great Ape Games új játéka éppen őket nekik szól, ugyanis hiánypótló játékmenetet ígér gyönyörű körítésben. 

Hirdetés

A The Lost Wild szintén a dinoszauruszokra építő, Unreal Engine 4-es túlélőhorror kaland lesz, de kifejezetten a filmszerű egyjátékos élmény tökéletesítésére helyezték a hangsúlyt. A játékban egy kidolgozott MI gondoskodik róla, hogy a lények úgy reagáljanak és viselkedjenek, mint az állatok, miközben nekünk egy japán kutatóintézetet kell felfedeznünk a buja vadonban. Lesz crafting is, a talált cuccokat kombinálhatjuk majd, hogy esélyünk legyen legyűrni a természet legfélelmetesebb létformáit.

A The Lost Wildot olyan címek inspirálták, mint a Dino Crisis, a Resident Evil, az Alien: Isolation és a Trespasser. Ilyen lesz a játék a pre-alpha alapján:

A The Lost Wild egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de az tuti, hogy PC-re jön (Steamen, Epic Games Store-on és GOG-on is elérhető lesz).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)