Hirdetés

A The Medium új előzetese a hátborzongató sztorit vázolja fel

|

A Layers of Fear, az Observer és a Blair Witch fejlesztőinek új játéka sem kevésbé parás a korábbiaknál.

Hirdetés

A Bloober Team marad annál, ami jól megy neki: az ijesztgetésnél. Következő projektje, a The Medium különleges koncepcióval bír, hiszen egy brutális gyilkosság után nyomozunk a főhősnővel, aki egyszerre képes látni a szellemek világát és a valóságot is. A csapat szerint a játék nem jöhetett volna össze a jelenlegi konzolokkal, mindenképpen szükségük volt a következő generációs hardverekre, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy lemodellezzék a szellemvilágukat a lengyel művész, a disztópikus szürrealizmusáról ismert Zdzisław Beksiński alkotásai után.

Hirdetés

A horrorjáték legújabb trailere a Tokyo Game Show 2020 Online keretében debütált, és a történetbe enged betekintést. A főszereplő mellett felbukkan benne a horrorisztikus szörny, a The Maw, akit Troy Baker szólaltat meg, valamint egy nem éppen biztató külsejű lány, Sadness is, aki retteg az előbbitől. Az atmoszférára nem lehet panasz, bizonyosodjatok meg róla ti is:

A The Medium megjelenése valamikor 2020 végén várható PC-re és Xbox Series X-re (a gépigényt már csekkolhatjátok is, de nyugi, nem fogja a frászt hozni rátok). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)