Hirdetés

A The Medium új videója bemutatja a két világ közötti kapcsolatot

|

A Bloober Team a gyakorlatban mutatta meg, hogy milyen lesz a játékmenet a dupla valóságban.

Hirdetés

A Layers of Fear (aminek a folytatása most ingyenes az Epic Games Store-on), az Observer és a Blair Witch fejlesztőcsapata folytatja azt, amiben tehetséges és továbbra is igyekszik a frászt hozni a játékosokra. A srácok következő játéka, a The Medium sem kevésbé parás az eddigi projekteknél, hiszen egy brutális gyilkosság után nyomozunk benne egy olyan főhősnővel, aki egyszerre látja a szellemek világát és a valóságot is. Ez pedig nem csupán a történet szempontjából lényeges.

Hirdetés

A játék legújabb videójában a fejlesztőcsapat egyik tagja meséli el és mutatja be, hogyan működik ez a funkció a gyakorlatban: lényegében arról van szó, hogy a karakter fizikai teste a mi világunkban tartózkodik, míg szelleme a spirituálisban, ez pedig lehetőséget ad neki arra, hogy erős pszichés képességeivel feladványokat oldjon meg, vagy rálelhessen egy addig rejtett dologra. Eközben viszont szembekerül az elmondhatatlan tragédiából született szörnyeteggel, a The Maw-val is.

A The Medium december 10-én fog megjelenni PC-re, Xbox Series S-re és Xbox Series X-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)